Investigació i docència

Investigació i realització d'estudis tècnics:
- Integrant del projecte de recerca premiat i becat per la Fundació La Caixa: La ciutat romana de Girona. Un treball preliminar, dirigit pel Dr. J.M.Nolla. Anys 1993 i 1994.
- Participació (estudi del material arqueològic) en el projecte de recerca Sa Nitja. Gestió del Patrimoni Mediterrani, dirigit per Fernando Contreras Rodrigo, en l’apartat d’estudi dels materials arqueològics recuperats en les prospeccions realitzades a la ciutat romana de Sanicera (Sanitja, Menorca). Octubre del 1993.
- Estudi dels materials paleocristians apareguts al jaciment medieval de Sant Vicenç d’Enclar (Andorra). Any 1994.
- Estudi dels materials d’època romana apareguts a les excavacions del Barri Hel.lenístic de Roses (Alt Empordà) des dels anys 1980 a 1984. En curs.
- Inventari del patrimoni històric, arqueològic i artístic de la comarca de la Selva, Consell Comarcal de la Selva. Juliol-Novembre de 1997, Febrer-Març de 1998, Octubre de 1998-Març de 1999.
- Estudi dels materials altmedievals del jaciment de can Pelet Ferrer (Llagostera, Gironès). Juliol de 1999.
- Inventari del patrimoni històric, arqueològic i artístic de la comarca del Gironès, Consell Comarcal del Gironès. Octubre de 1999-Març de 2000.
- Inventari del patrimoni etnològic de la comarca de la Selva. Consell Comarcal de la Selva-Centre d’Estudis Selvatans. Novembre-Desembre de 2000
- Inventari del patrimoni etnològic de la comarca de la Selva "L'explotació de l'aigua a la Vall d'Osor". Consell Comarcal de la Selva-Centre d’Estudis Selvatans. 2002-2004.
- Inventari del patrimoni històric, artístic i arqueològic de la comarca de l'Alt Empordà. Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Any 2004.
- Revisió de l'inventari del patrimoni històric relacionat amb els usos de l'aigua del riu Ter. Consorci Alba-Ter. Anys 2004-2006.
- Informe arqueològic a l'entorn dels terrenys afectats per la recuperació de l'antic estany de Sils (la Selva). Setembre 2004.
- Informe arqueològic sobre la muralla baix medieval en el sector nord de la vila de Peralada (l'Alt Empordà). Desembre 2004 - Gener 2005.
- El Camí Ral a la Selva. Estudi del traçat del Camí Ral al seu pas per la comarca. Consell Comarcal de la Selva. Any 2005.
- Carrer del Mar, 13 (Bàscara, Alt Empordà). Estudi històrico-arqueològic d'un tram de la muralla baixmedieval i moderna de Bàscara. Octubre 2007.
- Molí de Verges (Verges, Baix Empordà). Estudi històrico-arqueològic de l'edifici. Novembre 2007.
- "La vall de Querós. El patrimoni etnològic d'un nucli poblacional cobert per l'aigua". Estudi històric i antropològic de la vall de Querós (Sant Hilari Sacalm, la Selva). 2007-2009.
- Pla Especial del Patrimoni de Vidreres. Catalogació dels elements del patrimoni històric, artístic, arqueològic i natural del municipi de Vidreres (la Selva). 2007.
- Estudi sobre el valor històric i patrimonial de la zona de la Ferreria (La Batllòria-Sant Celoni-Vallès Oriental). Febrer-Maig 2008.
- Can Globus (Arenys de Munt, Maresme). Estudi històric d'un mas d'època moderna i d'un casal de principis del segle XX.
- Molí de Gualta (Baix Empordà). Estudi històrico-arqueològic de l'edifici. 2008.
- "La vall de Querós. Primeres tasques de la recuperació de la memòria històrica d'un poble cobert per l'aigua". Estudi històrico-arqueològic. 2008-2009.
- Estudi històric sobre les revoltes remences a la Vall de Llémena (Garrotxa-Gironès). 2009.
- Plaça de Sant Iscle, 1 (Serra de Daró, Baix Empordà). Estudi històrico-arqueològic de l'edifici. 2009.
- Carrer Abat Oliva 2. Tossa de Mar (la Selva). Estudi històric de la finca. 2010.
- Cal Ferrer de la Plaça (Caldes de Malavella, la Selva). Estudi històrico-arqueològic del parament de la muralla. 2010.
- "La vall de Querós. Primeres tasques de la recuperació de la memòria històrica d'un poble cobert per l'aigua". Estudi documental. 2010-2012.
- Muralla del carrer del Fred (Llagostera, Gironès). Estudi històrico-arqueològic del parament de la muralla. 2011.
- Carrer Gessamí 2 (Cruïlles, Baix Empordà). Estudi històrico-arqueològic del parament de l'edifici. 2011.
- Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arqueològic de Lloret de Mar (la Selva). Elaboració del catàleg de jaciment i Pla Especial de protecció del patrimoni, vinculat al POUM de l'Ajuntament de Lloret de Mar. 2011-2012.
- La Quera (Montagut i Oix, Garrotxa). Estudi històrico-arqueològic de l'edifici. 2012-2013.
- Can Roura (Quart, Gironès). Estudi de la ceràmica recollida en les obres de reconstrucció de l’edifici. 2013.  
- Variant de Caldes de Malavella (Caldes de Malavella, la Selva). Estudi d’impacte del projecte de construcció de la variant sobre el patrimoni històric i arqueològic. 2013.
- Estudi arqueològic i documental de les Mines de Can Palomeras (Malgrat de Mar, Maresme). 2015.

Activitats docents
- 1r. Taller d’Arqueologia de Caldes de Malavella. Impartició de classes teòriques i pràctiques. Octubre del 1994-Febrer del 1995.
- Escola d’Estiu de la Boston University a Empúries. Impartició de classes teòriques i pràctiques. Maig-Juny del 1996.
- 2n.Taller d’Arqueologia de Caldes de Malavella. Impartició de classes teòriques i pràctiques. Octubre del 1996-Febrer del 1997.
- 1r Taller d’Arqueologia de Cassà de la Selva. Impartició de classes teòriques i pràctiques. Gener-Març de 1998.
- 3r.Taller d’Arqueologia de Caldes de Malavella "Arqueologia medieval". Impartició de classes teòriques i pràctiques. Gener-Març del 2001.
- 2n. Taller d'Arqueologia de Cassà de la Selva "Arqueologia ibèrica". Impartició de classes teòriques i pràctiques. Gener-març de 2002.
- Taller d'Arqueologia de Celrà. Impartició de classes teòriques i pràctiques. Abril de 2002.
- Confecció d'una unitat didàctica: Unidad didáctica sobre el patrimonio vinculado a los usos del agua de los ríos Ter y Freser. Diagnóstico y perspectivas de futuro.Desembre 2006.
- Curs de formació per a informadors i guies turístics: El patrimoni cultural de Lloret de mar sota l’òptica de la interpretació: “el Museu Obert de Lloret (moll)” Impartició de classes teòriques. Febrer 2007.
- Xerrada de formació als guies turístics: Els jaciments ibèrics de Lloret de Mar. Gener 2011.
- Visita guiada al castell de Sant Iscle de Vidreres als alumnes del CEIP St. Iscle de Vidreres. Novembre 2012.
- Tallers de formació arqueològica als treballadors de Janus Gestió del Patrimoni Històric SL (2008-2011).
- Conferències en seminaris organitzats pel Laboratori d’Arqueologia i Prehistòria, de  l’Institut de Recerca Històrica de la Universitat de Girona
- Diverses visites guiades al castell de St. Joan de Lloret de Mar i al castell de St. Iscle de Vidreres, a grups escolars.
- Xerrada sobre el Camí Ral als alumnes del CEIP Riudellots.
- Direcció tècnica de camps de treball d’arqueologia (Querós, castell St. Iscle de Vidreres, Can Serra a Vilobí d'Onyar)
- Xerrada sobre la guerra dels Segadors als alumnes del CEIP Josep Boada de Riudarenes (abril 2015)
- Curs d'Història de Catalunya Curs de 8 sessions presencials 
[Amer (febrer - abril 2015) i Caldes de Malavella (juliol 2015)]
- Xerrades i activitats d'història i patrimoni a l'aula: Què menjaven els nostres avantpassats? l'alimentació a través de la història. (CEIP Anicet de Pagès, Figueres. Novembre 2015)
- Visita a l'exposició permanent dels ibers de Can Saragossa (Lloret de Mar) i explicació de l'alimentació del món iber, als alumnes del Cicle Formatiu de cuina de l'Institut Ramon Coll i Rodés de Lloret de Mar. Novembre 2015. 
- Taller d’Arqueologia a Vilobí d’Onyar. Impartició de classes teòriques i pràctiques. (Agost-setembre 2017)
- Formació sobre patrimoni cultural a la Vall de Llémena en dues sessions: una de més teòrica i una ruta per conèixer i descobrir el patrimoni in situ (març 2018). Mancomunitat de la Vall de Llémena.