Biografia

Historiador i arqueòleg (Llicenciat en Història. UAB, 1989).
Durant 14 anys vaig ser director tècnic de Janus Gestió Patrimoni Històric SL –controlant i coordinant les àrees d’Arqueologia i de Patrimoni Històric- i actualment exerceixo de consultor en patrimoni cultural i director de projectes de l’empresa Atri Cultura i Patrimoni, SLU.

Historiador i arqueòleg de formació i professió, la meva experiència laboral es desenvolupa en diferents camps: història, arqueologia, patrimoni (cultural, històric, arqueològic, arquitectònic, industrial, etc.), investigació històrica, turisme cultural, exposicions, visites guiades, publicacions –tant científiques com més locals-, xerrades i conferències i cultura en general.

He format part de l’equip de direcció de nombroses intervencions arqueològiques -més de 250- entre elles, Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Peralada, Sant Pere de Rodes, Empúries, Platja d’Aro, Llafranc, Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva, Sarrià de Ter, Girona, Vidreres, etc.

Membre i col·laborador del Centre d’Estudis Selvatans –entitat sense ànim de lucre que agrupa estudiosos, investigadors i persones interessades en el patrimoni i la història de la Selva històrica-, durant molts anys n'he estat vicepresident de l’entitat i des del 2013 ocupo el càrrec de president. A través del CES, també vaig formar part del Patronat Francesc Eiximenis de la Diputació de Girona.

Sóc autor de diverses monografies i d’un gran nombre d’articles, i he presentat nombroses comunicacions en congressos sobre temes d’història, arqueologia i patrimoni històric. També he realitzat diversos tallers i cursos de difusió del patrimoni i d’arqueologia, així com els inventaris del patrimoni històric de la Selva, del Gironès, d’una part de l’Empordà i la revisió de l’inventari del patrimoni històric vinculat als usos de l’aigua del riu Ter. He coordinadot i sóc coautor de les publicacions ”Història de la Selva” (2011) i “Homes i dones de la Selva. Diccionari biogràfic” (2012).

Participo en diverses entitats cíviques i culturals, així com també com he estat membre del jurat de diversos concursos literaris (Sils i Consell Consultiu de la Gent Gran de la Comarca de la Selva) i en beques de recerca (Beca la Selva i Beca Esteve Fa).

Entre els anys 2013-2015, vaig coordinar el grup de treball Vescomtat de Cabrera, dins del projecte HibriturSelva, ecosistema d’innovació oberta per al desenvolupament del sector turístic a la comarca de la Selva.